Norwegian Cruise Line – Nordisk grundighed når det er bedst


Krydstogter er en af de bedste måder at holde ferie på. I hvert fald hvis du spørger os. Man har så uendelig mange muligheder ombord på et skib og samtidig kommer du rundt til de smukkeste steder i verden og oplever det hele på nærmeste hold.

Men hvilket krydstogtrederi skal man vælge? Det er det store spørgsmål og derfor har vi her på rejsesitet valgt at skrive nogle artikler om de krydstogtrederier vi mener, har de flotteste ture, de bedste skibe og de bedste ansatte.

Om rederiet

Norwegian Cruise Line har stået for utallige krydstogter overalt i verden i mere end et halvt århundrede og de har gjort det med stil. De var det første krydstogtrederi der afskaffede faste spisetider, da man skal have lov til at spise, når man selv ønsker det. Det er en del af deres Freestyle Crusing, som gælder ombord på alle deres skibe. Konceptet går ud på, at de selv bestemmer over din tid, hvornår du vil spise og hvordan du vil underholdes.

Norwegian Cruise Line har vundet mange priser for deres krydstogter og deres innovative tankegang. De fortsætter også med at udvikle sig, hvor de i 2019 lancerede deres nyeste skib velkommen, da Norwegian Encore blev præsenteret. Skibet står klar til at tage gæster ombord i 2022.

Ombord hos Norwegian Cruise Line får du et kæmpe udvalg af spisemuligheder, mange forskellige muligheder for underholdning i form af live musik og comedy – direkte fra Broadway og ombord på skibet. Der er altså lidt for enhver smag ombord på skibene hos Norwegian Cruise Line.

Norwegian Cruise Line vil i de kommende år fortsat presse på og øge standarden for luksus og kvalitet i krydstogtbranchen, da deres mål er at være bedst i hele verden. Både når det gælder deres skibe, men også når det gælder mad, underholdning og destinationer.

Norwegian Cruise Line er i toppen af krydstogtbranchen, da de fem år i streg har vundet Verdens førende Krydstogter og Nordamerikas ledende krydstogtselskab. Og det er ikke kun fordi de tænker på deres flåde og deres krydstogter.

Norwegian Cruise Line går nemlig også op i miljøet og derfor er de med i miljøprogrammet Sail & Sustain, der går ud på at tænke bæredygtigt nu og i fremtiden, så jordkloden bliver bevaret til de næste generationer.

De gør det klart for deres personale, at de skal minimere affaldet og genbruge de ting, som kan genbruges. Deres fokus på bæredygtighed gør også, at Norwegian Cruise Line kun sejler på ruter, hvor de ikke risikere at ødelægge det maritime miljø og de byer, som skibene kommer forbi.

Udvalgte krydstogter

Nu vil vi beskrive kort nogle af de krydstogtruter som Norwegian Cruise Line og hvad du kan forvente, når du booker et ophold ombord.

5 nætters krydstogt ombord på det nye Norwegian Encore

Det nyeste skib hos Norwegian Cruise Line er Norwegian Encore som er klar i 2022. Ruten dette topmoderne skib kommer til at sejle hedder Los Angeles – San Francisco – Victoria – Vancouver. Det er et 5-nætters krydstogt fra det varme Los Angeles i USA mod nord. Efter seks dage slutter turen i Vancouver i Canada.

Krydstogtet finder normalt sted i maj-måned og derfor er der heller ikke alt for koldt, når du kommer længere nordpå. I startbyen Los Angeles er der dog dejligt lunt i maj, hvor der normalt er omkring de 22 grader.

Det er en fantastisk by, hvor der er utrolig mange ting at opleve. Man kunne sagtens flyve til Los Angeles et par dage før, for du kommer ikke til at kede dig i byen. Byen er kendt for Hollywood, hvor der er kendisser, glamour og berømmelse i stride strømme.

Men det er ikke kun Hollywood som er værd at se. Los Angeles har også en fantastisk natur, hvor man kan se flotte palmer og smukke bjerge. Byen har 17 millioner indbyggere og er dermed den største by i staten Californien.

På dag 1 af krydstogtet sejler du fra Los Angeles og mod nord kl. 15. Herefter bruger du hele andendagen til søs, hvor du sejler op langs den smukke amerikanske vestkyst. Et lille tip er at lægge sig på skibets højre side, så du kan slappe af samtidig med at den flotte vestkyst stryger forbi dine øjne.

På dag 3 vågner du op til storbyen San Fransisco, hvor du har hele 11 timer i land. Dog kan de komme til at gå meget hurtigt, da man kan opleve så mange forskellige ting. En ting du skal se, er Golden Gate Bridge der er ikonet på San Fransisco. Den flotte røde bro, som er verdenskendt og nok den mest kendte bro i hele verden.

Du kan også opleve fængselsøen Alcatraz, hvor blandt andet Al Capone har flygtet fra. Jeg har selv været på Alcatraz og jeg forstår stadig ikke, hvordan man har kunne slippe væk fra denne ø uden at blive opdaget. Der er i dag et museum i den gamle fængselsbygning, hvor man får udleveret høretelefoner og får fortalt historier, når man går gennem fængslet. Det er meget livagtigt og helt klart et besøg værd!

En sidste ting, som man næsten skal prøve, er en tur i de stejle gader med en af de ikoniske sporvogne. Når du tager tilbage mod havnen, kan du smutte forbi Fisherman’s Wharf, der er en af de mest populære havnefronte i hele USA.

Temperaturen i San Fransisco ligger normalt omkring de 17 grader i maj måned.

Når du tager ombord på Norwegian Encore igen, så har du et døgn på havet, hvor I fortsat sejler mod nord. Til middag på dag 5 lægger skibet til kaj i Britisk Columbia i Canada, hvor du har 11 timer på land.

Her er naturen virkelig i fokus og du bliver nødt til at besøge nogle af de mange flotte haver. Vi anbefaler også, at du slår et smut forbi Beacon Hill Park, der er en flot park med smukke blomster og dyr. En lille bonus er, at du herfra kan se ud på de olympiske bjerge.

Klimaet i Britisk Columbia er mildt med omkring 15 grader i dagtimerne. Når du træder ombord på skibet, er det for sidste gang på denne sejlads. Efter små 8 timers sejlads er du i Vancouver, hvor turen ender. Men inden du tager et fly hjem, så gør dig selv den tjeneste at lege turist i Vancouver.

Byen er Canadas tredjestørste by med omkring 2 millioner indbyggere. Igen er det naturen der er i fokus, hvor vi anbefaler et smut til Stanley Park, der minder meget om Central Park i New York – bare meget større.

Ellers har Vancouver et rigtig flot akvarie, hvor der er dyr fra det lokale hav, men også dyr fra alle verdens have. Akvariet er beliggende i Stanley Park og du kan derfor nemt slå to fluer med et smæk, når du i forvejen er der.

Dette var enden på et enormt flot krydstogt ombord på et luksusskib, men hvor naturen virkelig også kommer til sin ret. Hvis du kunne tænke dig denne magiske rejse, så skynd dig ind og book din tur lige her.

16 nætters krydstogt på tværs af Atlanten med Norwegian Bliss

Hvis du vil nyde den smukke spanske sydkyst fra vandet og samtidig se den pulserende storby New York i USA, så er dette krydstogt lige noget for dig. Destinationerne hedder nemlig Barcelona – Palma – Cartagena – Malaga – Cadiz – Lissabon – Funchal – Ponta Delgado – King’s Wharf – New York. Krydstogtet finder sted i maj måned.

Vi starter dette transatlantiske krydstogt i smukke Barcelona, der er særlig kendt for La Sagrada Familia, der er en katedral designet af bysbarnet Antoni Gaudi, men som den dag i dag stadig ikke er bygget færdig. Barcelona er også kendt i fodboldverdenen for deres lokale hold F.C Barcelona, der er blandt verdens bedste. Deres stadion Camp Nou er et af de største i Europa med plads til næsten 100.000 tilskuere.

Klimaet er omkring de 20 grader og dejlig mildt.

Herefter sejles der rundt i det spanske, hvor Mallorca bliver besøgt på andendagen, Cartagena på tredjedagen, Malaga på fjerdedagen og Cadiz på dag 5. Alle steder er man i land i 11-12 timer og har derfor rigeligt med tid til at se de lokale seværdigheder.

På dag 6 sejles der til Portugal, hvor Lissabon er målet. Her har du også 9 dejlige timer inden krydstogtet sejler mod vest og sætter krus mod New York. Inden I når helt over på den amerikanske østkyst, så lægger I til kaj på to portugisiske øer.

På dag 8 har I ni timer på øen Madeira, hvor I blandt andet kan se en statuen af Cristiano Ronaldo – en af verdens bedste fodboldspillere. Han er nemlig født på denne ø. På dag 10 lægges der i land på São Miguel, der er den sidste ø i øgruppen Azoerne i Portugal for denne gang.

Herefter følger fire dage til søs, hvor I på dag 15 ligger til land på Bermuda i byens hovedstad Hamilton. Her har i 6 timer til at få fast grund under fødderne inden i træder ombord på Norwegian Bliss for sidste gang. Efter Bermuda sejler man nemlig direkte til New York, hvor man lægger til kaj for sidste gang på dag 17.

New York har en masse at opleve, så gør dig selv den tjeneste at blive i New York et par dage, inden du tager et fly mod Europa og Danmark igen. Hvis dette transatlantiske krydstogt lyder som noget for dig, så kan du booke din plads ombord lige her.

Afsluttende bemærkninger

Det var hvad vi havde at sige om Norwegian Cruise Line. Luksus i høj kvalitet, men samtidig uhøjtideligt med plads til alle. Norwegian Cruise Line har sejladser overalt i verden, så er der noget for enhver smag.

Hvis du gerne vil vide mere omkring krydstogter, så hold øje med vores hjemmeside, hvor der løbende vil komme nye artikler om forskellige krydstogter og destinationer.

Og husk, hvis du har nogle gode forslag til artikler, så skriv til os på kontakt@rejsesitet.dk

Seneste artikler