MSC Cruises – Klassiske krydstogter for hele familien


Du vil på krydstogt. Ud på havet og opleve verden, mens du har et skib, fyldt med muligheder, til rådighed. Men hvilket rederi skal du vælge? De kan alle noget forskelligt, når det kommer til skibenes indretning, hvor de sejler hen og hvor meget det koster. Alt det, vil vi her på rejsesitet, gerne gøre dig klogere på. I denne artikel kigger vi nærmere MSC Cruises, som tilbyder klassiske krydstogter, der passer perfekt til dig med børn.

Om rederiet

MSC Cruises er et søsterselskab til verdens næststørste shippingfirma, det italienske Mediterranean Shipping Company og er en af de største krydstogtrederier i Europa.

Rederiet har 11 skibe og sejler deres fleste krydstogter i Middelhavet. Det gør også, at størstedelen af deres kunder er europæiske. Udover Middelhavet tilbyder MSC Cruises også krydstogter til resten af verdenen til steder som Caribien, Nordamerika, Sydamerika og Afrika. 

MSC Cruises-skibe i Nassau, Bahamas

MSC Cruises er som sagt et rigtig godt valg til dig, som vil have dine børn med på krydstogt. Børn under sytten år er meget billige at have med, hvis de deler kahyt med to voksne. Det, blandet med et hav af aktiviteter til både små og store børn, gør MSC Cruises til et rigtig familievenligt krydstogtrederi.

Rederiet er også kendt for at tilbyde en helt klassisk krydstogtoplevelse uden for mange moderne påfund, som flere andre krydstogtrederier tilbyder. Hvis enkelthed, klassiske rammer og elegance er dig, så er MSC Cruises det rigtige valg

Faciliteter

Det kan mærkes, at MSC Cruises er italiensk, når man er ombord på en af rederiets 11 skibe. Stemningen er sydeuropæisk og indretningen er enkel og ikke så farverig, som hos andre mainstreamrederier, men den er stadig moderne.  

Et sted rederiet er kendt for at gøre noget helt særligt ud af er deres pool og spa-områder. De er kendt som nogle af de smukkeste og bedste i krydstogtbranchen. Så hvis du og din familie er nogle rigtig vandhunde skulle i måske overveje MSC Cruises

Maden ombord er meget traditionelt. Køkkenet er klassisk italiensk og sydeuropæisk, og hver aftensmåltid henter inspiration i en af Italiens mange regioner og deres mad. Rederiets skibe har ikke et så stort udvalg af restauranter som andre rederier, men det behøver ikke være en dårlig ting. Her spiser man på klassisk krydstogtmanér. Det er faste spisetider i store, formelle restauranter. MSC Cruises tilbyder også buffetrestauranter til dem, der er på udkig efter lidt mindre formelle madoplevelser.

Som nævnt tidligere er MSC Cruises et rigtig godt valg for dig med børn, og det er ikke kun fordi børn er billige at have med. Rederiet tilbyder også et væld af mange aktiviteter, hvor skibets ansatte tager hånd om børnene på bedste vis. Og det sker allerede, når man som barn stiger ombord. Her møder børnene op i Kids Corner, og får udleveret sikkerhedsarmbånd og bippere, så børnene altid kan komme i kontakt med deres forældre. Du kan roligt tage dine børn med på krydstogt med MSC Cruises.

Hvis man har brug for at have en mere eksklusiv og stille krydstogtoplevelse kan man tage afsted med MSC Yacht Club. Her kan man nyde specielle afdelinger af skibet, hvor kun medlemmer har adgang. Det er både til specielle pool -og spaområder, restauranter og butikker. Man kan også bo i luksuskahytter med 24 timers butlerservice. MSC Yacht Club går også med i land, hvor man har adgang til bestemte guidede ture og andre tilbud.

Udvalgte krydstogter

MSC Cruises er specialister i Middelhavet, men tilbyder også krydstogter i resten af verden. Du kan se dem alle her.

Her kommer tre udvalgte krydstogter, som vi håber du finder interessante. Det første er et fem nætter langt krydstogt til et varmt Middelhav i slutningen af juli. Det andet er et ni nætter langt krydstogt til nogle af de flotteste egne i Caribien. Det finder sted i starten af januar. Det tredje er et sommerkrydstogt og varer 14 nætter. Det tager en fra København til dybe norske fjorde og langt ind i Østersøen.

5 nætters krydstogt i Middelhavet på MSC Fantasia

På dette korte men lækre krydstogt går man ombord det flotte skib MSC Fantasia  i Messina. Messina er Siciliens tredjestørste by og emmer af historie og de forskellige kulturer, som har været på øen. Fra Messina går turen til en anden gammel by i Middelhavet. Vi skal til Valletta, som er hovedstad i ø-nationen Malta. Her kan man både opleve flotte og gamle bygninger fra øens rige baroktid og lange varme sandstrande.

Fra Malta sejler MSC Fantasia en videre til den catalanske hovedstad Barcelona, der er vibrerende livlig og har en masse speciel arkitektur. Byen har nemlig været hjemstavn for den berømte arkitekt Antoni Gaudí. Han har blandt andet lagt streg til byens endnu ikke færdige katedral, Sagrada Familia. 

Barcelona er en by med gang i og mange flotte bygninger

Efter Barcelona sejler skibet op langs den franske middelhavskyst til millionbyen Marseille, der er en af Frankrigs vigtigste havnebyer. Her kan sætte sig på en byens mange torve, nyde et glas koldt hvidvin og suge den franske riverastemning til sig. Hvis man ikke er til byliv og kultur, er der ikke langt til den nærmeste sandstrand. 

Nu er det på vej hjemad og det sker fra den italienske kystby Genova. Her kan man, inden man sætter sig i flyveren til Danmark, opleve byens skønhed. Byen, der er Christopher Columbus’ fødeby, har en rig historie og det kan man se. Find dette krydstogt lige her.

9 nætters krydstogt i Caribien på MSC Seashore

Dette krydstogt tager sin start i den berømte by Miami, der ligger i staten Florida. Herfra sejler man til reggaeøen Jamaica, hvor skibet går ind i Ocho Rios, der ligger på øens nordkyst. Her kan man enten dase på stranden, shoppe i byens mange butikker eller tage på en tur for at opleve Jamaicas storslåede natur. 

Næste stop er en ren tropedrøm. Cayman-øerne ligger vest for Jamaica og er kendt for at have nogle af verdens bedste sandstrande. Så hvis du drømmer om at ligge i en hængekøje med en kokosnød og sugerør i favnen, skal du overveje dette krydstogt. 

Efter de smukke Caymanøer sejler MSC Seashore videre mod Mexicos østkyst. Her har skibet to stop, Costa Maya og Conzumel. Begge steder er caribiske ferieparadiser med alt hvad hjertet kan begære af sol, strand og kolde drinks. Man kan også tage på dagsture og opleve den spændende mayakultur og se deres imponerende bygningsværker.

Caymanøerne er ren tropeafslapning

Efter to nætter langs den mexicanske kyst sejler skibet mod Bahamas, der er en øgruppe i det nordlige Caribien. Her besøger man øerne Ocean Cay og New Providence. Ocean Cay er MSC Cruises egen ø, hvor man har mulighed for at opleve Caribiens natur helt tæt på. MSC Cruises arbejder, udover at forkæle sine gæster, her med at passe på naturen og preservere øens koraller. 

New Providence er øen, hvor man kan opleve Bahamas’ hovedstad Nassau. En gammel historisk by, fyldt med shoppingmuligheder, madoplevelser og sightseeing.  Hvis man endnu ikke har fået nok sandstrand, er det også til at opdrive. 

Efter den herlighed går turen retur til Miami, hvor flyveren hjem til Danmark venter. Lyder dette krydstogt, som bringer dig fra det ene tropiske paradis til det andet, som noget for dig, så klik her.

14 nætters krydstogt i Nord- og Østeuropa på MSC Virtuosa 

Her stiger vi på i København i midten af juli måned og skal på en rigtig ottetalsrejse. Her kommer du rundt om Danmark til både Norge, Tyskland, Estland, Finland og Rusland med MSC Virtuosa, der er et af rederiets nyeste skibe med plads til knap 4800 passagerer.

Efter København sejler denne gigant op til den norske vestkyst, hvor man besøger de tre norske byer Hellesylt, Ålesund og Flåm. De ligger alle omgivet af Norges enormt smukke natur. Fjorde, øer og høje bjerge, der tager vejret fra en.

Ålesund i Norge

Fra de norske fjorde går turen tilbage til danske og tyske farvande, hvor skibet ligger til i den tyske havneby Kiel. Her kan blandt opleve Nikolaikirche, der er en af byens ældste bygninger. Den er bygget i det 13. århundrede og er en spændende oplevelse. Efter Kiel stopper man i København og har 10 timer. Så gå ud og oplev noget i din egen hovedstad, du aldrig har prøvet før. 

Nu stævner MSC Virtuosa mod Østeuropa og her får man både besøgt Estlands hovedstad, Tallinn, Helsinki i Finland og sidst men ikke mindst Sankt Petersborg i Rusland. Alle tre kan noget vidt forskelligt og man løber ikke tør for ting at se. En underjordisk kirke i Helsinki, en gammel dansk borg i Tallinn og Peter den Stores kejserpalads i Sankt Petersborg. 

Når man er blevet fortryllet af Ruslands kulturhovedstad, går turen tilbage mod København, og hov, du er hjemme. Et fantastisk krydstogt, man ikke behøver at rejse langt for at tage med på. Er du klar på et eventyr i nærheden, så klik her.

Afsluttende bemærkninger

Det var så tre forskellige krydstogter med MSC Cruises, som er et perfekt valg for dig, som vil have et klassisk krydstogt for hele familien. Der er både noget for strandløverne, den kulturinteresserede og de natursøgende.

Hvis du gerne vil vide mere omkring krydstogter, så hold øje med vores hjemmeside, hvor der løbende vil komme nye artikler om forskellige krydstogter og destinationer.

Og husk, hvis du har nogle gode forslag til artikler, så skriv til os på kontakt@rejsesitet.dk

Seneste artikler